Jogi nyilatkozat

/Jogi nyilatkozat
Jogi nyilatkozat 2016-02-23T18:00:33+00:00

A jogi nyilatkozat kivonata

Ha nincs kedve a “száraz” jogi szöveget elolvasni…

A Jogi Nyilatkozat lényege: az oldal látogatásával automatikusan elfogadja a Jogi Nyilatkozatot. A vallalkozasinditasa.eu weboldalt jelenleg Galántai Gergely egyéni vállalkozó üzemelteti.

A weboldal felhasználási-, feliratkozási-, megrendelési-feltételeinek és az adatvédelmi nyilatkozat kivonata itt van: a forrás megjelölése nélküli, szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás, másolás, sokszorosítás tilos.

Az oldal teljes tartalma és megoldásai a szerzői jog védelme alatt áll, amely Galántai Gergely szellemi tulajdonát képezi.

A weblapon a feliratkozás önkéntes. Tehát nem kötelező sehol feliratkozni, de ha feliratkozik, akkor azzal kifejezi a hozzájárulását ahhoz, hogy tőlünk elektronikus vagy postai levelet kapjon amiben elsősorban hasznos információk lesznek vagy telefonon kaphat megkeresést fejlesztési javaslatokkal. Bizonyos esetekben ezek a levelek, megkeresések reklámokat is tartalmazhatnak. Ez általában a saját szolgáltatásunk vagy termékeink ismertetése, de előfordulhat, hogy más vállalkozás is bemutatásra kerül.

Előzetes figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet és véglegesen kizárhatóak azokat az e-mail címek, amelyek nem léteznek, a hírlevél begyűjtésére létrehozott e-mail címek, a nem teljes, illetve a valótlan adatokkal történő feliratkozók.

Személyes adatait soha nem adjuk el, nem kerül továbbértékesítésre és nem osztjuk meg az előzetes hozzájáruló engedélye nélkül (az olyan ritka eseteket leszámítva, mint a törvényes és jogi keresetek esetében a hatóságok felé).

Adatkezelési nyilvántartási szám:

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján az alábbi adatokkal és nyilvántartási számon nyilvántartásba vette:

Adatkezelő: Galántai Gergely Dániel
Székhely: 8000, Székesfehérvár, Jancsár utca 11. 3/15.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-92781/2016.

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük sem a szerző, sem a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kizárólag az üzenet megírója tartozik felelősséggel.

A honlapon közölt javaslatok, segédletek, útmutatók nem minősülnek tanácsadásnak, ezekért felelősséget nem vállalunk. Kizárólag a személyes közreműködéssel végzett munkáért (írásban kerül rögzítésre a megállapodás) vállalunk felelősséget. Amennyiben mégis úgy dönt, hogy a személyes segítségünk nélkül, saját maga vagy az alkalmazottai bevonásával valósítja meg az általunk írtakat, a felelősség kizárólag Önt és alkalmazottait terheli.

A vallalkozasfejlesztese.eu oldal motorja WordPress, amelyen a grafikai, szöveges anyagok és egyéb szellemi termékek a szerzői jogok 100%-os betartásával kerül megjelenítésre és terjesztésre.

Ha ezt követően van még kedve akkor a teljes Jogi nyilatkozatot a  http://www.vallalkozasinditasa.eu/jogi-nyilatkozat linkre kattintva olvashatja végig.

Ennél azért vannak sokkal szórakoztatóbb és hasznosabb tartalmak is a weboldalon…