'Senki sem nyert még versenyt, aki nem nevezett be...'

Módosult a pályázat beadási határideje: TÁMOP-2.3.6

/, Vállalkozás indítása/Módosult a pályázat beadási határideje: TÁMOP-2.3.6

Módosult az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című (TÁMOP 2.3.6.B-12/1 jelű) kiírás beadásának kezdő időpontja 2014. február 10-re.

A módosításra a TÁMOP-2.3.6.A-12/1 jelű konstrukció regionális projektjeinek előrehaladása és tapasztalatai alapján – a kiírás szakmai tartalmáért felelős szaktárca egyetértésével – került sor.

A 2013. október 3-i közleménynek megfelelően a pályázati útmutató F.4.3 Döntés alfejezetének alábbi szakaszát töröltük:
„Amennyiben az első napon beérkezett pályázatok támogatási igénye a teljes rendelkezésre álló keretet meghaladja, úgy a pályázatok beérkezési sorrendje sorsolás alkalmazásával kerülhet meghatározásra abban az esetben, ha addicionális forrás a konstrukció támogatására nem biztosítható.”

Amennyiben az előző bekezdésben meghatározott sorsolás alkalmazására kerül sor, erről a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a sorsolást megelőzően, a honlapján megjelenő közleményben tájékoztatja a pályázókat.

Forrás: http://www.nfu.hu/modosult_a_fiatalok_vallalkozova_valasanak_tamogatasa_erdekeben_kiirt_palyazat_beadasi_hatarideje
Megjelenés dátuma: 2013. október 30.

 
By | 2013-12-02T17:08:12+00:00 csütörtök, 2013. november 14. |Pályázat, Vállalkozás indítása|

About the Author:

Vállalkozás indítási és fejlesztési tanácsadó, marketing specialista. Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok. Több, mint 11 éve segítem a hazai vállalkozásokat. Ha kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velem kapcsolatba, keressen bizalommal!

One Comment

  1. Galántai Gergely 2013-11-14 at 22:27 - Reply

    A határidők nagyon fontosak! Kérem kísérje figyelemmel, mivel az életkort továbbra is figyelembe kell venni.

    Ha emiatt kicsúszik a határidőből azzal sajnos nem tud mit kezdeni. Ne keseredjen el, mert jövő évtől nyílnak meg az új pályázati források!

     

Leave A Comment