Vállalkozás Indításához és az Üzletnyitáshoz
Elengedhetetlen Egy Profi Üzleti Terv

 • több 10 éves gyakorlattal rendelkező tanácsadók
 • professzionális tartalom
 • megnyerő külső, akár a vállalati arculathoz elkészítve
 • kidolgozott vállalkozói ötletek, buktató nélkül
 • üzleti terv, akár néhány hét alatt

 

 • 1. tény: A kis- és középvállalkozások (kkv-k) 60%-a az indulást követő 5 éven belül megszűnik. Ennél árnyaltabb a kép, ha az egyéni vállalkozásokat nézzük. Ebben az esetben az 5 éven belüli megszűnés aránya, már közel 70%.

  (forrás: KSH – Központi Statisztikai Hivatal)

 • 2. tény: A kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) több mint a fele az adott évre, vagy maximum csak egy-két évre tervez előre, 18 százalékuk pedig egyáltalán nem szokott stratégiai tervet készíteni.

  (forrás: CIB Bank megbízásából készített reprezentatív felmérés)

 • 3. tény: Az elmúlt három hónapban 9813 cég szűnt meg Magyarországon, ami soha nem látott rekordnak számít.

  (forrás: Opten – Céginformációs adatbázis – 2013. október)

Ne essen olyan hibába, hogy abban bízik, Önnel ez nem történhet meg!

 

Ne kockáztasson több százezer forintot!

Vállalkozás indítása és Üzletnyitás biztos alapokkal.

Készítettünk már üzleti terv:

 • vállalkozás indításához
 • pályázatokhoz
 • több száz millió forintos beruházáshoz
 • vállalati hitelkérelmekhez
 • cég átalakulás miatt
 • cégvásárláshoz
 • stratégiai célból

 

Hogyan érje el a profit növekedést?

 • a vállalkozás minden területét felöleli egy jól elkészített üzleti terv, így nem alakul ki az a tipikus hiba, hogy elhanyagolja pl. a marketinget, a pénzügyek kezelését vagy éppen a piacelemzést.
 • a nyereségességet gátló okok feltárásra kerülnek
 • a vállalkozást befolyásoló döntéseket, folyamatokat megalapozottak lesznek, ezáltal felismerhető a cég hatékonyságát rontó tényezők, az “elfolyt” pénz vagy a ki nem használt piaci lehetőség.
 • folyamatos elemzés által a kialakuló problémák rövid időn belül megoldhatóak, az eltérések korrigálhatóak (például: Miért tér el a bevétel a tervezettől? Mi ennek az oka?)
 • az üzleti terv alapján vezetett vállalkozás új pályára áll, amit a megalapozott döntések és következetes cégvezetés jellemez.

Mit mondanak ügyfeleink?

Ha azzal foglalkozhatsz, amit igazán szeretsz, nem is érzed igazán munkának. A hosszú távú együttműködés meghozta az eredményét. Azóta több ismerősömnek is ajánlottalak titeket. Külön köszönöm a marketingben és a cégvezetésben nyújtott segítségeteket.
Tóth Ildikó, Európa-bajnok sminkmester / tildico.hu

 

Másodállásban tervezek elindítani egy kis kereskedelmi boltot. Nagyon elégedett voltam az elkészült üzleti tervvel, egyedül sosem tudtam volna így elkészíteni. Ha valamire nem szabad sajnálni a pénzt egy induló vállalkozásnál, akkor az az üzleti terv.
Gulyás Attila, alkalmazott

 

Üzleti terv induló vállalkozásoknak

Érzelmek helyett döntsön a számok alapján mielőtt belevágna


 • Az üzleti terv az egyetlen eszköz, amivel Ön nem a negatív statisztikát fogja növelni
 • Mielőtt bármennyi pénzt is fektetne vállalkozásába legyen egy üzleti terve, amivel megalapozott döntést hozhat
 • Kidolgozott pénzügyi terv, profi marketing és értékesítési stratégia már az indulás előtt
 • Kockázatok felmérése, felkészülés a nem várt veszélyekre és a váratlan kiadásokra
 • Nem sablonok alapján, hanem az egyedi igényeket figyelembe véve készítünk el minden üzleti tervet
 • Felhasználható pályázathoz, banki hitelhez egyaránt, üzlettársak és befektetők bevonására

Üzleti terv működő vállalkozásoknak

Valódi kitörési lehetőség meglévő vállalkozásának

 

 • Legeredményesebb módszer, amivel kihozhatja a rejtett tartalékokat vállalkozásából
 • A vállalkozás gyenge és kockázatos pontjainak beazonosítása
 • Az alkalmazottakkal szemben profi szakértők objektív visszajelzésére támaszkodhat
 • Több éves, stratégiai jövőkép, növekedési lehetőségek feltérképezésével
 • Újratervezett pénzügyi-, marketing- és értékesítési stratégia
 • Felhasználható pályázathoz, banki hitelhez, cégeladáshoz vagy üzlettársak és befektetők bevonására

 

Csak 4 egyszerű lépés választja el, hogy Ön is rendelkezzen egy profi üzleti tervvel

1. lépés

Kapcsolat felvétel

2. lépés

Megbízás

3. lépés

Üzleti terv vázlat

4. lépés

Üzleti terv véglegesítése

Töltse ki az oldal alján található űrlapot és vegye fel velünk a kapcsolatot. Kapcsolatba léphet velünk telefonon vagy email-en is.
Telefonos konzultációs során elmondhatja igényeit, terveit és elvárásait. Ennek alapján elküldjük Önnek a személyre szóló ajánlatunkat!
A szerződés és a titoktartási nyilatkozat aláírását követően indul az Üzleti Terv elkészítése. Az első találkozó alkalmával kitűzzük a fő célokat, a várható ütemezést és a személyes találkozók időpontját. Átbeszéljük az elképzelését, üzleti ötletét és elmondjuk az Üzleti Terv készítésének részletes folyamatát. Az Ön által megadott információk és adatok alapján, valamint az általunk gyűjtött forrásokat felhasználva elkészítjük az Üzleti Terv vázlatát. Ezen a ponton bemutatjuk az addig elkészült munkát, ami pontosításra és korrekcióra szorulhat. Kérdéseit és kéréseit figyelembe véve fogjuk véglegesíteni a 4. pontban az Üzleti Tervet. A javításokat követően véglegesítésre kerül a tartalom. Ezt követően grafikus kollégánk megszerkeszti az Üzleti Tervet a vállalati arculathoz igazítva. Az utolsó lépés a végleges Üzleti Terv bemutatása egy prezentáció keretében. Ekkor már nem maradhat megválaszolatlan kérdés, ami a munkánk befejeztét jelenti.

 

Az általunk készített üzleti tervek magas szakmai színvonalat képviselnek, melyet a több évtizedes pénzügyi és vállalkozási ismereteink adnak. Fő tevékenységként végezzük ezt a munkát, így alapos ismerettel és összehasonlítási alappal rendelkezünk. Tisztában vagyunk a pénzügyi és üzleti tervezés buktatóival, ami hasznos tanácsokkal szolgálnak a (leendő) vállalkozóknak!
Amennyiben egy egyszerűbb tervről van szó, amit saját magának készít, akkor egészen nyugodtan megírhatja saját maga is. Azonban, ebben az esetben is nagyon fontos, hogy átnézesse egy szakértővel. Így egy külső, objektív véleményt is kap azon túl, hogy a tipikus hibákat elkerüli. Ha hitel felvételéhez vagy pályázathoz van szüksége üzleti tervre, akkor már tanácsosabb, ha szakértőre bízza az üzleti terv elkészítését is.
Minden esetben egyedi üzleti tervet kap. Mivel minden vállalkozásnak vannak egyedi jellemzői (még akkor is ha ugyanarról a tevékenységi körről van szó), emiatt minden folyamatot egyedileg kell tervezni, elemezni és értékelni. A munka során azonban figyelembe vesszük és betartjuk azokat az elvárásokat, amik szükségesek egy sikeres üzleti terv elkészítéséhez. Ennek alapján az általunk készített üzleti terv felhasználható vállalkozás indításához, pályázathoz, hitel felvételéhez vagy befektetők kereséséhez egyaránt.
Természetesen nem ad garanciát sem a sikeres vállalkozáshoz, sem az igényelt pályázat vagy banki hitel elnyeréséhez, de esélyeit nagyon nagy mértékben növeli. Ha rendelkezik egy profi, szakember által elkészített üzleti tervvel, akkor össze sem lehet hasonlítani azokkal a vállalkozásokkal, ahol ez a fajta tervezés hiányzik. Az üzleti terv adja az első benyomást a döntéshozók szemében legyen az bank, pályázati döntéshozó, befektető vagy akár egy leendő partner, beszállító. Emellett azt tapasztaljuk, hogy azok a vállalkozók, akik rendelkeznek az általunk elkészített üzleti tervvel, sokkal magabiztosabban és tudatosabban indítják el vállalkozásukat.
Pályázaton szeretnék részt venni, amihez szükségem volt egy üzleti tervre. Úgy gondoltam, hogy jobb, ha profi szakemberekre bízom ezt a feladatot. Nem bántam meg, amikor titeket választottalak. Nem csak egy üzleti tervet kaptam tőletek, hanem egy új szemléletet is a vállalkozás vezetéséhez.
Kovács Anita, Pizzéria

Induló CsomagVállalkozás indításához vagy Üzletnyitáshoz készített üzleti terv Haladó CsomagMűködő vállalkozásoknak, részletes üzleti terv és elemzés Profi CsomagTöbb éve működő vállalkozások részére, profi üzleti terv és elemzés
20 oldal terjedelemben 30 oldal terjedelemben 40 oldal terjedelemben
1-2 hét átfutási idő 2-3 hét átfutási idő 3-5 hét átfutási idő
1-2 személyes találkozó 2-3 személyes találkozó 3-5 személyes találkozó
Pénzügyi adatok 5 évre, első negyedév havi bontásban Pénzügyi adatok 5-7 évre, első év havi bontásban Több forgatókönyves, Pénzügyi adatok 5-7 évre, első év havi bontásban
Piacelemzés, trendek bemutatása Piacelemzés, trendek bemutatása, kiemelt versenytársak bemutatása Iparági és Piacelemzés, trendek bemutatása, kiemelt versenytársak részletes bemutatása és elemzése
Üzleti ötlet és üzleti modell elemzése Stratégia, működés és értékesítés elemzése Stratégia, működés és értékesítés elemzése, kockázat feltárása és kezelése
Nyomtatható és szerkeszthető formátum Grafikus kidolgozás, nyomdai kivitelezés 2 példányban Grafikus kidolgozás, nyomdai kivitelezés 4 példányban
80.000,-Ft-tól 160.000,-Ft-tól 220.000,-Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak és tartalmazzák a személyes találkozók, az átadott anyagok, az elkészített üzleti terv, valamint minden egyéb felmerülő költséget. Az árak megállapítása minden esetben egyedi megállapodás alapján történik, a vállalkozás komplexitásától és az elemzések mélységétől függően. A tényleges árat az árajánlat tartalmazza, amelyet az első telefonos konzultációt vagy személyes találkozót követően adunk.

Töltse ki az alábbi Üzleti terv ajánlatkérőt!

Az űrlap kitöltése nem minősül szerződéskötésnek, csupán a kapcsolat felvétele miatt szükséges.

 

Teljes név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Milyen célból szeretné elkészíttetni
az üzleti tervet?
Mióta működik a vállalkozása?
Néhány mondatban jellemezze vállalkozását!

 

* Jelölt mező kitöltése kötelező!