21 nélkülözhetetlen lépés

mielőtt
vállalkozást indítasz

E-könyv (PDF):
Megrendeled, olvashatod akár a telefonodról vagy laptopról.
A felesleges körök helyett, lépésről lépésre átlátod a vállalkozás indítás folyamatát és a kezdeti időszakot.

Most sok kérdésed van. Hétvégén elolvasod és választ kapsz mindenre.

röviden a könyvről

21 téma, az induló és kezdő vállalkozónak

Összegyűjtöttem számodra azokat a legfontosabb tudnivalókat, ami nélkülözhetetlen egy vállalkozás sikeres indításához.

Lépésről lépésre rajzolódik ki az álmod és az ötleted

Lehetsz akár teljesen kezdő ebben a témában, nem probléma. Az sem gond, ha még nincsen konkrét ötleted. Törekedtem arra, hogy érthetően, olvasmányos fejezeteken, illetve érdekes sztorikon és esetpéldákon keresztül mutassam be a vállalkozások indítását és működését. Így kerülhetsz közelebb az álmodhoz és az ötletedhez!

Időt spórolok neked

Rengeteg cikket találhatsz az interneten vállalkozói témában, de vajon tényleg mindegyik ugyanannyira fontos? Egyáltalán hol lenne érdemes kezdeni? Az idő mindig értékes, ezért ne keresgélj tovább, hanem olvasd el csak azokat a témákat, ami a legfontosabb, így lerövidítheted a tanulási időt.

 

A legrövidebb út mindig az egyenes. Spórold meg magadnak a felesleges köröket, mert az időd a legértékesebb.

kitől tanulhatsz?

2008-ban lettem vállalkozó, azóta a legkülönfélébb tevékenységű vállalkozásoknak (szolgáltatók, kereskedők, gyártók, vendéglátósok, stb.) segítettem a vállalkozás indításában és az online marketingben, hogy több vevőt és bevételt szerezzenek. Több olyan ügyfelem is van, aki a segítségemmel, szó szerint a nulláról az első évben “kimaxolták” a KATA adózást (évi 12 millió forint). Kezdőként ez szép teljesítmény, büszke vagyok rájuk!

A weboldalam és minden oktatóanyagom célja, hogy megismerd és megszeresd a vállalkozói életformát, ehhez kialakíts egy sikeres személyiséget, valamint az online marketing használatával több bevételt érj el.

 

Hasznosnak és gyakorlatiasnak tartom a könyvet. Érdemes volt elolvasni.

Kovács Zsuzsanna

Imádom az írásaidat, mert könnyen érthető kezdőként is. Tetszettek a sztorik és különösen az, hogy a személyes történeteidet is megosztottad. Sokat tanultam a könyvből. Köszönöm!

Németh Anikó

Elindítottam a vállalkozásomat, amiben nagy segítség volt ez a könyv.

Wojtczak Marek, kulfoldiallasok.eu

Megrendelés itt

Bankkártyával kifizeted, azonnal viheted.

Megrendelés menete

Teendőid:

1) Töltsd ki a baloldali űrlapot.
2) Fizesd ki bankkártyával a konzultáció díját az OTP Simplepay biztonságos fizetési felületén.
3) E-mailben pár percen belül megkapod az e-könyvet és már olvashatod is. 

Ennyire egyszerű és gyors a megrendelés!

Végösszeg:

Most akciós áron: 3.990 Ft.

Alanyi adómentes e-számlát kapsz, tehát nincsen plusz áfa.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataid a legnagyobb biztonságban maradnak, ha nálam vásárolsz, mivel a kártyás fizetés a OTP SimplePay (OTP csoport tagja) fizetési rendszerén keresztül titkosított csatornán keresztül történik. Ez azt jelenti, hogy a bankkártya adataidat még én sem fogom megkapni és nem is kerül sehol tárolásra. Ezáltal a nálam történő fizetés ugyanolyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál a bankkártyáddal.

A NAGY CÉGEK IS EZT HASZNÁLJÁK

Nem csak én választottam az OTP SimplePay fizetési rendszerét, hanem olyan nagy cégek is, mint az Allianz, Unicef, Szallas.hu, IBUSZ, TicketPro stb.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekem egy e-mailt: uzenet@vallalkozasinditasa.eu és 24 órán belül örömmel segítek neked.

BÓNUSZ #1 Start Biznisz zárt Facebook csoport

Most belépést kapsz a zárt Facebook csoportomba!

A Facebook zárt csoportomba, eddig csak egy szűk körnek volt lehetősége belépni, akik a kiemelt szolgáltatásaimat vették igénybe. Most limitált ideig ennek a könyvnek a megvásárlásával is lehetőséged lesz belépni.

Hogy miért jó ez neked? Azért, mert ott továbbra is kapcsolatban tudunk maradni és felteheted a kérdéseidet. Ezekre én magam fogok neked válaszolni. Így biztos lehetsz benne, hogy nem marad megválaszolatlan kérdésed.

Ezen kívül rendszeresen töltök fel olyan anyagokat, cikkeket és gondolatokat, amit máshol nem olvashatnál.

BÓNUSZ #2 Ajándék 101 pontos ellenőrző lista

101 pontos csekklista a sikeres vállalkozás indításhoz!

A vállalkozásod tervezése során feladat-listákat kell készítened a teendőkről. De pontosan miket is kell végiggondolnod? Segítek! Nem kell azon agyalnod, hogy mik ezek a feladatok, mert elkészítettem egy könnyen átlátható 101 pontos ellenőrző listát (csekklista). Ennek segítségével még alaposabban fel tudsz készülni a vállalkozás indítására. Ezzel máris számos buktatót el tudsz kerülni.

Ez a lista már önmagában megérne majdnem annyit mint a könyv, de most ajándékba adom.

Induló vállalkozók gyakori kérdései megválaszolva

EGYSZERI AJÁNLAT – 990 Ft : 

Az elmúlt évek során adott tanácsadások után, úgy gondoltam, hogy nagy segítség lesz sokak számára, ha készítek egy kiadvány-sorozatot azokból a kérdésekből, amit induló és kezdő vállalkozók tettek fel nekem. A kiadvány-sorozat első részében 7 érdekes kérdésre (többféle témában) adok választ részletesen kifejtve és további hasznos tippeket (16 oldalon), amit induló és kezdő vállalkozók tettek fel nekem. Most akciós áron, mindössze 990 Ft-ért ez is a tiéd lehet! Javaslom, élj a lehetőséggel és fektess a tudásodba!

AKCIÓS ÁR: 3 990,-Ft

most

akciós áron.

Ha most látod itt az akciós feliratot, az azt jelenti, hogy kivételesen most kedvezményes áron vásárolhatod meg ezt a terméket. Akciós árat ritkán adok, ezért érdemes most élned ezzel a lehetőséggel.