Biztonságos Bankkártyás Fizetés

Hasznos tudnivalók az online bankkártyás fizetésről

A bankkártya adataid a legnagyobb biztonságban maradnak, ha nálam vásárolsz, mivel a kártyás fizetés a OTP SimplePay (OTP csoport tagja) fizetési rendszerén keresztül titkosított csatornán keresztül történik. Ez azt jelenti, hogy a bankkártya adataidat még én sem fogom megkapni és nem is kerül sehol tárolásra. Ezáltal a nálam történő fizetés ugyanolyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál a bankkártyáddal.

A NAGY CÉGEK IS EZT HASZNÁLJÁK

Nem csak én választottam az OTP SimplePay fizetési rendszerét, hanem olyan nagy cégek is, mint az Allianz, Unicef, Szallas.hu, IBUSZ, TicketPro stb.

3 érv, hogy miért NEM érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől

1.érv: Biztonságos

MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe te magad beleegyeztél, könnyedén vissza tudod azt vonni.

2.érv: Az OTP Simple biztonságos felületén fizetsz

Tanácsadóként számomra a hitelesség és az etikus magatartás az egyik legfontosabb érték. 2005. óta dolgozom a tanácsadói szakmában, egyszerűen nem tehetem meg, hogy az eddig felépített ügyfélköröm, olvasóim és vevőim bizalmát eljátszom. Ez az oka, hogy mindent megteszek azért, hogy biztonságosan fizethess nálam. Alaposan körüljártam ezt a témát és számos fizetési szolgáltatóval történő egyeztetés után számomra a legmegbízhatóbbnak az OTP SimplePay fizetési rendszere bizonyult, ezért használom ezt én is.

A kártyás fizetés nem is az én weboldalamon történik, nem nálam kell megadnod a bankkártya adataidat, hanem a rendszer átnavigál automatikusan az űrlap kitöltése után az OTP SimplePay (OTP csoport tagja) titkosított csatornán keresztül működő fizetési oldalára. Így már teljesen biztonságosan megadhatod a bankkártya adatokat, senki nem fogja látni azt (még én sem).

Az OTP SimplePay az OTP csoport tagja. Az OTP Csoport Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltató csoportja, amely további 8 országban is jelen van.

3.érv: Ugyanolyan, mintha egy boltban fizetnél

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos. Semmivel sem kockázatosabb mintha a Tesco-ban fizetnél bankkártyával, azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen és gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a bankkártyádat. Az OTP SimplePay fizetési rendszere minden hivatalos kritériumnak eleget tesz. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a saját bankod tudja felismerni, hogy a fizetési kérelmedet teljesíteni tudja.

Ha további információkat szeretnél kapni az OTP SimplePay fizetési rendszeréről, amit én is használok ezen az oldalon a bankkártyás fizetéshez, akkor itt találod a hivatalos tájékoztatót.

Letöltés: OTP SimplePay Fizetési tájékoztató (PDF-ben, új ablakban nyílik meg)

Alaposan körüljártam ezt a témát és számos fizetési szolgáltatóval történő egyeztetés után számomra a legmegbízhatóbbnak az OTP SimplePay fizetési rendszere bizonyult, ezért használom ezt én is.

Az OTP SimplePay az OTP csoport tagja. Az OTP Csoport Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltató csoportja, amely további 8 országban is jelen van.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekem egy üzenetet a Kapcsolat oldalon keresztül és örömmel segítek neked.