Rólam

Pillants be a kulisszák mögé és ismerj meg jobban. 
A weboldal célja, hogy megismerd és megszeresd a vállalkozói életformát, kialakíts egy tudatos gondolkodásmódot, valamint az online marketing használatával több bevételt érj el.

Röviden rólam, ha csak 30 másodperced van

Galántai Gergely

vállalkozófejlesztő, online marketing szakértő

ITT TALÁLKOZHATTÁL VELEM

Mivel foglalkozom?

Több, mint 11 évvel ezelőtt, 2008-ban lettem vállalkozó. Mindig is a vállalkozásindítás és az online marketing volt a szakterületem. Azóta a legkülönfélébb vállalkozásoknak (szolgáltatók, kereskedők, gyártók, vendéglátósok, stb.) segítettem az indulásban és az online marketingben. „A célom, hogy te is megvalósítsd az álmodat, egy működő vállalkozás formájában, és azzal foglalkozz, ami boldoggá tesz!”

 

A weboldalamon minden a következő célt szolgálja:

Megismerd és megszeresd a vállalkozói életformát, ehhez kialakíts egy tudatos gondolkodásmódot, valamint az online marketing használatával több bevételt érj el. Ebben tudok neked segíteni!

 

Mit csinálok, mint vállalkozófejlesztő?

Minden vállalkozás csak annyira lehet sikeres, mint maga a vállalkozó személye. Ez az alapja annak, hogy a szakmai készséges (vállalkozás, marketing) elsajátítása mellett önfejlesztési és érzelmi intelligencia (EQ) témákban is segítelek. 

A weboldalam három fő témában tanulhatsz:

1. vállalkozásindítás, 2. online marketing, 3. önfejlesztés.

11 éve indultam el vállalkozóként

Veled mi történt az elmúlt 11 évben?

2001

Kezdésnek egy kis érdekesség: 18 évvel ezelőtt készítettem el az első weboldalt megrendelésre, amiért már fizettek is.
Persze ekkor még sok mindent nem tudtam a marketingről. Ma meg már tudom, hogy a kihívást nem egy weboldal elkészítése jelenti, hanem az igazi tudás és művészet abban rejlik, hogy szeressék a weboldaladat az emberek.

2008

Ebben az évben lettem vállalkozó. Ekkorra már közgazdász diplomával a zsebemben, szereztem 3 év tapasztalatot egy kereskedelmi banknál, ahol vállalkozó ügyfelekkel foglalkoztam, mint banki tanácsadó.
Sok tapasztalatot szereztem az ügyfeleimtől, akik bátorítottak, hogy kezdjek bele én is a saját vállalkozásomba. Végül meghoztam a döntést: feladtam a jól fizető állásomat és marketing szemléletű weboldalakat kezdtem el készíteni vállalkozóként, amiben már több éves gyakorlatom volt. Ez akkoriban még ritkaság volt. 

2009

Önmagunk képzése az egyik legjobb befektetés hosszú távon. Ettől az évtől kezdve faltam a könyveket. Rengeteg tanfolyamon és előadáson vettem részt. Megragadtam minden lehetőséget, hogy fejlesszem a tudásomat. 
Már egész fiatalon elkezdett érdekelni a pszichológia, a főiskolán pedig egy évig tanultam is. A szakmai (vállalkozói, marketing) témák mellett, mélyen beleástam magam az önismeretbe és az érzelmi intelligencia fejlesztésébe. Ezekkel a témákkal a mai napig foglalkozom itt a weboldalon is.

2010

Ebben az évben újra alkalmazotti munkát vállaltam és mellette voltam vállalkozó. Adódott több lehetőség számomra: először tölthettem be vezetői állást egy multinál, majd ezt követően egy 15 fős kisvállalkozásnál. Ez rengeteg tapasztalatot adott.

Persze megkaptam az ismerősöktől, hogy akkor “végül nem jött be ez a vállalkozósdi?” De engem ez nem érdekelt… és tudod miért? Mert ez volt a legjobb döntés számomra anyagilag és szakmai fejlődés szempontjából is:

Ennek a lépésnek köszönhetem, hogy ma már jól ismerek minden helyzetet arra, hogyan tudsz elindítani és fejleszteni – akár alkalmazotti munka mellett – egy vállalkozást. Akárhol is állsz most a folyamatban, tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű a váltás, a kilépés egy biztos munkahelyről, de tudok segíteni, hogy te is megvalósítsd az álmodat. Ha már vállalkozó vagy, de nehezen és lassan jutsz egyről a kettőre, mert mindig akadályokba ütközöl vagy kevés tapasztalatod van, akkor is tudok segíteni. Megmutatom, hogyan hozd ki a vállalkozásodból és saját magadból is a legtöbbet.

2012

Ebben az évben jelent meg az első könyvem:
„21 nélkülözhetetlen lépés mielőtt vállalkozást indítasz” címmel. 
Leírtam mindazt a gyakorlati tudást, amit az évek során a saját- és az ügyfélmunkák során tapasztaltam. Sajnos sok tanácsadó ma fordítva ül a lovon és egyből tanítani akar, de igazi tudást csak a gyakorlatból lehet adni. Az évek során, a könyv már a 3. átdolgozott és bővített kiadásnál tart. Folyamatosan fejlesztem, aktualizálom és mindig naprakészen tartom, azok számára, akik szeretnék elindítani az első vállalkozásukat.

2014

Az ingyenes segédleteimet az elmúlt 2 év alatt több, mint 14 ezer ember töltötte le, és iratkozott fel a hírlevél listámra. 
Én ezt egy nagyon szép eredménynek értékelem, ugyanakkor könnyű beleesni a nagy számok bűvöletébe. Ma már ugyanazt az értékesítési eredményt tudom elérni néhány száz fős e-mail listával is, amit korábban csak több ezer feliratkozónál. Mindez annak köszönhető, hogy sokkal jobban értem az online marketing működését. 

2015

Frissítésre került a vallalkozasinditasa.eu weboldalam, amelyre egy év alatt 50 új cikket írtam. 
Ezeknek egy részét még most is megtalálod aktualizálva, ami egy jó kiindulási alap, ha most kezdesz el ismerkedni a vállalkozásokkal. Ezeket a cikkeket direkt úgy írtam meg, hogy bárki számára könnyen érthető és feldolgozható legyen még akkor is, ha most a nulláról indul.

2016

vállalkozásindítás témakört és az ügyfélmunkákat helyeztem fókuszba ebben és a következő évben.
Rengeteg üzleti tervet készítettem a legkülönfélébb induló vállalkozásoknak és szinte naponta jöttek hozzám ügyfelek tanácsadásra. Emellett folyamatosan voltak online marketing kivitelezési munkáim is. Közel két éven át heti rendszerességgel, meghívott szakértőként szerepeltem a Vörösmarty Rádióban vállalkozói és pénzügyi témákkal. Megkeresett több magazin (pl. Családi Lap, Fivosz magazin, Fehérvári lap, Fejér megyei hírlap és Online blogok), ahol cikkeim jelentek meg. Többször szerepeltem a Karc Fm rádió műsorában is. Ez a két év rengeteg gyakorlati tapasztalatot adott.

2018

Elkészült az “Üzletnyitási segédlet vállalkozás indításához” című könyvem.
Büszke vagyok erre az egyedülálló és hiánypótló tudásanyagra. Ha fizikai üzletet vagy egy adott helyhez kötődő vállalkozást szeretnél nyitni, akkor ezt a gyakorlatias segédletet érdemes elolvasnod. Nincs benne mellébeszélés, elmélkedések, csak a leglényegesebb információk és lépésről lépésre útmutató.

2019

Alapjaiban megújult a vallalkozasinditasa.eu weboldalam.
Friss tartalom cikkek, videók és podcast (hanganyagok) formájában.
Nézz körbe, olvass el minden ingyenes tartalmat és gyűjtsd be a tudásanyagokat is, hogy gyorsabban haladj a célod felé!

Miért pont az én írásaimat kövesd?

Galántai Gergely

vállalkozófejlesztő, online marketing szakértő

Számos választási lehetőséged van, hogy kinek az írásait olvasd. Tudom, hogy ezért ki kell érdemelni a bizalmadat.

Az évek alatt számos olyan ingyenesen letölthető tudásanyagot, cikkeket és hanganyagot adtam közre, amiért más tanácsadók már pénzt kérnek.

Itt a weboldalamon és a közösségi oldalaimon folyamatosan megosztom a tapasztalataimat hasznos segédletek,  őszinte sztorik és esetpéldák formájában. Továbbá motiváló gondolatokkal inspirállak, hogy te is elérd a céljaidat mind a munkában, mind a magánéletben.

Mikor tudok segíteni?

R

Elkötelezett vagy az álmaid és céljaid iránt, amiért hajlandó vagy tenni, cselekedni.

R

Képes vagy kilépni a kényelmi zónádból, mert tudod, hogy ez a fejlődéshez szükséges.

R

El tudod fogadni a szakértői tanácsot, segítséget. Nyitott vagy a fejlesztési javaslatokra.

R

Szívesen tanulsz és szeretsz olvasni hasznos írásokat, érdekes sztorikat, amelyek gyakorlati tapasztalatokon alapulnak.

Mikor NEM tudok segíteni?

Q

Elégedett vagy teljes mértékben a jelenlegi munkáddal és életeddel, nem akarsz ezen változtatni.

Q

Csak beszélsz a változásról, fejlődésről, de nem vagy hajlandó tenni ezért; nem vagy elkötelezett a céljaid iránt.

Q

Csak rövid távon gondolkozol. Egyik napról a másikra akarsz meggazdagodni, hatalmas eredményeket elérni.

Q

Ha nem tudod elfogadni a negatív, de építő jellegű kritikát és segítő szándékot. Folyamatosan kifogásokat találsz.