Miért halunk meg belül 25 évesen? 

Ez a videó a vállalkozói gondolkodásmód témakörhöz kapcsolódik. Elsősorban a motiváció erősítését és fenntartását szolgálja, nem pedig a vállalkozói ismeretek bővítését. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy folyamatosan inspirálódj és megtartsd a lendületet a célodhoz vezető úton.

Meríts most ötleteket és új gondolatokat ebből a videóból. A vállalkozói gondolkodásmód folyamatos fejlesztést igényel, főleg egy kezdő vállalkozó esetében. Javaslom, hogy gondold végig, hogyan tudod alkalmazni a saját életében!

Számomra ez a videó egy meghatározó része volt a gondolkodásmód fejlesztésében. Segítséget és motivációt adott ahhoz, hogy cselekedni kell. Ez természetesen nem a felelőtlen döntések meghozatalát jelenti, hanem azt, hogy bizonyos döntéseket meg kell hozni az életben és felelősséget kell vállalni érte.

 

A döntés amikor vállalkozó lettem…

Több, mint 10 évvel ezelőtt lettem vállalkozó, de számomra nagyon nehéz volt kilépni az alkalmazotti munkából. Tudtam azt, hogy vállalkozó szeretnék lenni, de nagyon nehéz volt elengedni a fix fizetést és belevágni a bizonytalanba. Ma már persze egy alkalmazotti munka számomra sokkal kiszolgáltatottabbnak tűnik, mint egy vállalkozás. Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya, de amíg nem tapasztalatod meg, hogy milyen is a vállalkozói élet, addig nem tudsz véleményt alkotni erről a kérdésről.

Sokan egy életen át dédelgetik a vállalkozói terveiket, de sosem lépnek a tettek mezejére!

 

Vállalkozói gondolkodásmód és vállalkozói ismeretek

Egy vállalkozás indítása nagyon komoly döntés és számos kockázattal jár. Emiatt fontos, hogy ne csak a motivációt és a gondolkodásmódodat fejleszd, hanem a szakmai és vállalkozói ismereteidet is.

Ha megnézted ezt a motivációs videót, javaslom, hogy olvasd el a 21 nélkülözhetetlen lépés mielőtt vállalkozást indítasz című könyvemet.

A motiváció mellett fontos, hogy megismerd a vállalkozáshoz szükséges alapismereteket is.

 

 

Miért halunk meg belül 25 évesen? 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”i9D5e8oEVzk” width=”700″ height=”400″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]