Üzletnyitási segédlet vállalkozás indításhoz

Ez az E-könyv, ami megtanít lépésről lépésre, hogyan kezdj bele egy vállalkozás indításába és egy üzletnyitásba, akár teljesen a kezdő szintről.

Nincs mellébeszélés, csak tömény infó gyakorlati példákon keresztül!

13 féle vállalkozás üzletnyitási útmutatója

Összegyűjtöttem a leggyakoribb vállalkozás típusokat és külön-külön elkészítettem hozzá az üzletnyitási segédleteket.

Segítek eligazodni az előírások útvesztőjében

Galántai Gergely vállalkozásfejlesztő vagyok, közgazdász. Több, mint 10 év vállalkozói és tanácsadói tapasztalatom alapján írtam ezt a könyvet. Tisztában vagyok vele, hogy milyen nehézségekkel küzdesz, hogy milyen kérdések foglalkoztatnak kezdő, induló vállalkozóként – ezekre itt választ kapsz.

Lépésről lépésre gyakorlati útmutató

Lehetsz akár teljesen kezdő, érthetően és mellébeszélés nélkül foglak végigvezetni a vállalkozás indításában.

Nincs mellébeszélés és elmélet, csak gyakorlati tudás

Útmutató: nagyon tömény információs tudásanyag kb. 60 oldalon.
Segédletek: 13 féle vállalkozás indításának az összefoglalója (13 x 15 oldal).
Így összesen több, mint 250 oldalas az anyag, de szerintem sosem ez a lényeg, hanem a mögöttes tartalom :)

Mit mondanak, akik már elolvasták a könyvet?

“Budai Tímea” Nagyon tetszett a könyv, mert megkaptam a kérdéseimre a válaszokat. Roppant gyakorlatias, nincs benne mellébeszélés, amit más könyveknél tapasztaltam. Itt pont azt kaptam meg, amit ígértél. Elkezdtem tervezni a vállalkozásomat is, nagyon lelkes vagyok és biztos, hogy keresni foglak még. Köszönöm neked még egyszer!

“Magyar Andrea”  Szeretek olvasni, de ez a könyv annyira lényegre törő és tömény volt, hogy többször is át kell majd olvasnom. Minden oldalon tele van hasznosabbnál hasznosabb infóval. Aminek nagyon örülök, hogy végre van egy útmutatóm, ami végig fog vezetni az indulásig.

“Daróczi Péter” Nem tudtam, hogy milyen engedélyek, végzettség szükséges a kávézóm elindításához. Ezekre megkaptam a választ, de ennél jóval többet. Sok olyan dolgot olvastam, amire nem is gondoltam korábban. Bőven megérte az árát! Köszönöm!

Miben ad neked segítséget ez a PDF könyv?
Mit tudsz majd megcsinálni az e-könyv elolvasása után?

Felejtsd el a megbízhatatlan fórumokat

Nem kell ismeretlen emberek válaszára várnod a fórumokon, hanem rögtön az e-mail fiókodba elküldöm az PDF könyvet, amelyet közgazdasági diploma és 12 éves tanácsadói tapasztalatom alapján írtam.

“Varázsformula” az első vállalkozási ötleted kiválasztásához

Adok egy 5 pontból álló formulát, amely már számos ügyfelemnek segített megtalálni a számára megfelelő vállalkozási ötletet. Ezzel neked is menni fog!

Átfogó kép a vállalkozás indításáról

Világosan megkapod azokat az információkat és teendőket, amelyek nélkülözhetetlenek, hogy elindítsd a vállalkozásodat.

Csak a lényeg a vállalkozási formákról és könyvelő választásról

Sokaknak az is probléma, ha elmegy egy könyvelőhöz vagy más szakemberhez, hogy nem tudja mit is kérdezz. Miután elolvasod ezt az könyvet, céltudatosan ülhetsz le velük, hogy már csak a részleteket pontosítsátok.

Dokumentációs feltételek és engedélyek

Segítek eligazodni az előírások útvesztőjében. Nem kell össze-vissza telefonálgatnod és rohangálnod egyik hivatalból a másikba, ha pontosan tudod, hogy mit-hol-kivel kell intézned. Spórold meg a felesleges köröket!

Mielőtt üzlethelyiséget bérelnél vagy vennél

Ez egy nagyon fontos pont, hogy tisztában legyél milyen feladatok vannak egy üzlet kibérlése vagy megvásárlása előtt. Ha ezt nem tartod be, könnyen bukhatsz akár százezreket is.

…és azok a dolgok, buktatók amire nem is gondoltál

Egy vállalkozás indítása tele van buktatókkal. Mindenre természetesen nem lehet felkészülni, de azokra a legtipikusabb buktatókra igen, ami miatt a vállalkozások nagy része már az első évben tönkremegy. Ezekre is ki fogok térni a könyvben!

Hagyd meg a versenytársaidnak az időpazarló kutakodást a megbízhatatlan fórumokon, és a felesleges ide-oda rohangálást a hivatalokba. Lásd át azonnal a vállalkozás indítás, üzletnyitás folyamatát és teendőid a könyvből!

Egészen pontosan mit fogsz találni az


Üzletnyitási segédlet vállalkozás indításhoz könyvben?

Lépésről-lépésre haladva nyújt segítséget az ÚTMUTATÓ.
Gyakorlatias megközelítésben és közérthetően fogalmazva adja meg a válaszokat a kérdéseidre a SEGÉDLET.

Részletes tartalomjegyzék:

Ez az e-könyv két fő részere osztható

Az egyik maga az Útmutató, amelyből részletesen megismered a vállalkozás indításának a menetét. A másik fő része a 13 féle vállalkozási tevékenységre vonatkozó üzletnyitási segédlet.

Mire figyelj a vállalkozási ötlet kiválasztásakor?

Ez az 5 pontos formula segíteni fog neked, hogy valóban azt az üzleti ötletet válaszd ki, ami számodra kezdő vállalkozóként a legmegfelelőbb.

Az előírások útvesztőjében

Adok egy térképet ahhoz, hogy többet ne kelljen keresgélned az interneten, ne kelljen felesleges köröket megtenned ide-oda rohangálva. Lépésről-lépésre útmutatót adok, hogy mit-hol-kivel kell intézned!

Gazdasági feltételek

Ebben a részben a vállalkozási formákról, könyvelő választásról, cégalapítás lépéseiről írok. A legfontosabb tudnivalókat ebből a témából meg fogod kapni!

Személyi feltételek

Hogyan tudod megnézni, hogy milyen végzettség szükséges az vállalkozásod indításához. További előírások és egyéb fontos tudnivalók, hogy mire figyelj, ha alkalmazottat veszel fel. Adok egy egyszerű módszer arra is, hogyan számold ki mennyibe fog kerülni a munkavállaló.

Tárgyi feltételek

Az üzlet megnyitásához kapcsolódó bejelentésekről röviden.

Kialakítási feltételek

Ez egy fontos rész, amivel százezreket spórolhatsz meg. Választ kapsz arra, hogy mire figyelj oda mielőtt kibérelnél vagy megvennél egy üzlethelyiséget.

Dokumentációs feltételek

Klasszikus és megkerülhetetlen téma. Egy lista arról, hogy milyen kötelező dokumentációkkal kell rendelkezned a működéshez. Ez a lista aranyat ér majd a számodra!

Végül: a jogi előírásokon túl

Ebben a részben olyan fontos gondolatokat osztok meg, amelyeket még az indulás előtt érdemes fontolóra venned és megtervezned. Ezek már nem a jogi előírások és elvárások, hanem azok a dolgok, amelyek meghatározzák, hogy sikeres lesz-e a vállalkozásod vagy sem. Nagyon fontos, ne vedd félvállról ezt a témát se!

+13 féle vállalkozás üzletnyitási segédlete

13 féle vállalkozás üzletnyitási segédlete

 

Röviden, tömören és érthetően 13 féle vállalkozás üzletnyitási segédlete.

Milyen vállalkozásokra készült el az üzletnyitási segédlet?

 

 

 

13 féle vállalkozás üzletnyitási segédlete

100 forintos bolt üzletnyitási segédlete

Büfékocsi üzletnyitási segédlete

Büfé üzletnyitási segédlete

Élelmiszer-vegyesbolt üzletnyitási segédlete

Étterem üzletnyitási segédlete

Fagylaltozó és cukrászda üzletnyitási segédlete

Kávézó üzletnyitási segédlete

Kocsma, borbár, pub üzletnyitási segédlete

Pékség üzletnyitási segédlete

Pizzéria üzletnyitási segédlete

Zöldséges üzletnyitási segédlete

Kereskedelmi boltok üzletnyitási segédlete

Szolgáltató tevékenységet végző vállalkozás segédlete

A segédletek tartalma

Hasonlóan, mint az útmutatóban, de specifikusan

Gyakorlatilag ugyanazokon a fejezeteken megyünk végig, mint az Útmutatóban, de itt az adott vállalkozásra vonatkozóan. Röviden és lényegre törően!

Gazdasági feltételek

Személyi feltételek

Tárgyi feltételek

Kialakítási feltételek

Dokumentációs feltételek

Nem találtad meg pont azt a vállalkozási tevékenységet, amit indítani szeretnél? 

Ez esetben is erősen ajánlom, hogy olvasd el ezt a könyvet! Így is megkapod a válaszokat, általános iránymutatásokat és teendőket, amivel tudni fogod, hogy mit-hol-kivel kell intézned vagy éppen milyen végzettség szükséges a tevékenységedhez.

Miért éri meg pont MA megvenni a könyvet?

2 különleges BÓNUSZ a könyv mellé,
ami miatt érdemes MA vásárolnod!

AKCIÓS ÁR DARABSZÁMIG

Szeretném ezt a könyvet minél több leendő vállalkozó részére eljuttatni.

Fő személyes küldetésem, hogy segítsek olyan embereknek, mint te is sikeres vállalkozóvá válni. Én ezzel foglalkozom már sok-sok éve. Mivel sok embernek segített már ez a tudásanyag, ezért szeretném ebben a formában legalább 1000 emberhez eljuttatni. A önös érdekem az, hogy a bevételt visszaforgatva újabb és évről évre egyre profibb tudásanyagokat készíthessek és oszthassak meg. A kedvezmény, amit most adni tudok:

-50% kedvezmény – ne maradj le!

AJÁNDÉK KIADVÁNY

Induló vállalkozók kérdései megválaszolva!

Mivel 12 éve foglalkozom vállalkozókkal és rengeteg konzultáción, valamint tanácsadáson vagyok túl, úgy gondoltam, hogy nagy segítség lesz sokak számára, ha készítek egy kiadvány-sorozatot azokból a kérdésekből, amit induló és kezdő vállalkozók tettek fel nekem.

A kiadvány-sorozat első részében 7 érdekes kérdésre (többféle témában) adok választ és hasznos tippeket, amit induló és kezdő vállalkozók tettek fel nekem.

5.000,-Ft helyett AJÁNDÉK

Az ajánlat addig él ameddig ezen az oldalon fel van tüntetve és el nem értük az 1000 darab eladást.

Mennyibe kerül a könyv?

Mennyibe kerül a PDF könyv MOST AKCIÓSAN ?

30.000,-Ft helyett 

Akciós ár: 14.990,-Ft

Ha komolyan gondolkodsz egy vállalkozás indításán, akkor ez egy minimális befektetés, hogy gyors és megbízható információkhoz juss.

Hogyan és milyen formátumban kapom meg az e-könyvet?

Az e-könyvet a lenti megrendelő űrlapban megadott e-mail címre küldöm el azonnal a megrendelés után PDF formátumban, amit bármilyen eszközön (pl. laptop, tablet, mobil) könnyen tudsz olvasni!

Az “Üzletnyitási segédlet vállalkozás indításhoz” e-könyvet, ami lépésről lépésre végigvezet az indulás folyamatán PDF formátumban tudom odaadni.
Miért nem lehet papír könyvként megvenni? Ennek oka egyszerű. Az ilyen típusú könyveket nem érdemes papír könyvként kiadni, mivel 1-2 év alatt is több jogszabályi változás lehet. Az e-könyvnek az előnye pedig az, hogy folyamatosan tudom frissíteni, így mindig az aktuális előírásoknak megfelelő információt fogod tőlem megkapni, amikor kitöltöd az űrlapot és megrendeled a könyvet.
Ezt a formátumot tudod úgy is használni, hogy kinyomtatod és jegyzetelhetsz bele, viszont a digitális formátum tökéletes arra, hogy bárhol-bármikor olvasni tudd.

KÉRD A SAJÁT KÖNYVEDET MOST AKCIÓS ÁRON

Teendőid:

1) Töltsd ki az űrlapot.
2) Fizesd ki bankkártyával a könyv árát.
3) 1 perc múlva már az e-mail fiókodban van a e-könyv!

Ennyire egyszerű és gyors!

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataid a legnagyobb biztonságban maradnak, ha nálam vásárolsz, mivel a kártyás fizetés a OTP SimplePay (OTP csoport tagja) fizetési rendszerén keresztül titkosított csatornán keresztül történik. Ez azt jelenti, hogy a bankkártya adataidat még én sem fogom megkapni és nem is kerül sehol tárolásra. Ezáltal a nálam történő fizetés ugyanolyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál a bankkártyáddal.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekem egy e-mailt: uzenet@vallalkozasinditasa.eu és 24 órán belül örömmel segítek neked.

Végösszeg:

Az e-könyv ára: 14.990 Ft.

Ha pluszban kérsz hozzá tőlem 1 órás konzultációt, ami egyszeri ajánlatként 4.990 Ft, akkor ÖSSZESEN: 19.980 Ft.

Alanyi adómentes e-számlát kapsz, tehát nincsen plusz áfa.